Service imprimanta

Service imprimanta, copiator, fax, multifunctionala
Service si abonamente imprimante, copiatoare, faxuri, multifunctionale

 CERE O COTATIE DE PRET ! 

Depanare imprimante, multifunctionale, faxuri sau copiatoare: Diagnoza si interventii
In functie de tipul defectului tratam separat in cadrul departamentului service imprimanta fiecare problema, in general:
Service imprimanta
Depanarile presupun:
- constatarea (diagnoza) - identificarea componentei defecte;
- reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;
- testarea - verificarea sistemului.
- verificarea programului software de pe calculator (daca este cazul)

Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.
Imprimanta, faxul, copiatorul sau componenta care a fost receptionata in service, este analizata de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra.
Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero. In caz contrar, indiferent de tipul componentei sau de natura problemei exista un pret unic de analiza si diagnoza de 19 Euro + TVA.

In cadrul abonamentelor de service de mentenanta si administrare al retelelor pretul diagnozei, cat si cel al manoperei reparatiei este gratuit, inclus in pretul abonamentului.

Preturi depanare.
Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru deplasare este de 19 Euro + TVA. In masura in care putem, depanam echipamentul pe loc. Daca este nevoie il luam pentru a fi reparat in laborator, il testam dupa care vi-l returnam in functiune. Costul depanarii va fi in functie de natura avariei.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA ! 

Sfaturi in folosirea unei imprimante

Testarea diferitelor tipuri de hartie
Impreuna cu imprimantele mai scumpe, multi producatori livreaza o selectie de diferite tipuri de hartie, pentru a fi testate. Incercati-le si comparati rezultatele cu cele obtinute pe alte tipuri de hartii. Deseori, la hartia foto mai ieftina abia se pot observa diferente fata de originalul oferit de producatorul imprimantei.
Utilizarea driver-ului de imprimanta
Incearca diferitele setari ale driver-ului de printare instalat, avand astfel sanse destul de ridicate de sporire a calitatii imprimarii. La multe imprimante, driver-ul permite, de exemplu, scalarea intensitatii culorii sau alte setari speciale pentru imprimarea fotografiilor, a textelor si a graficelor.
Imprimarea graficii pe hartie foto
Pentru a obtine fotografii imprimate la calitate superioara, este necesara utilizarea unei hartii foto speciale. Mai sigura decat hartia clasica, aceasta e formata din mai multe straturi. In plus, pe hartia foto culorile nu se sterg la fel de repede. Garantia este oferita de producatori doar in conditiile utilizarii cernelii originale a producatorului si a hartiei potrivite.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA ! 

Curatarea capului de printare
Cand calitatea imprimarii se deterioreaza, s-ar putea impune necesitatea curatarii capului de printare. Operatia trebuie facuta si in cazul in care imprimanta nu a fost utilizata o bucata de vreme, iar cerneala s-a uscat putin. In cazul celor mai multe imprimante, exista o functie speciala pentru acest lucru in programul de configurare livrat cu imprimanta. Dupa curatare, poti imprima o pagina de test, pe care s-o compari cu imaginea de pe ecran.
Cand si ce se uzeaza
a. Cand imprimanta incepe sa faca dungi negre pe margine, trebuie schimbat cilindrul.
b. De obicei lamela tine mai mult decat cilindrul, dar pt ca e ieftina e bine sa schimbi ambele cand s-a uzat cilindrul, nu te mai complici.
c. Cand oboseste cuptorul sau alte componente e mai complex, si necesita depanare de laborator.
d. In general daca ai golit tonerul rezidual si ai remontat in ordinea demontarii cu grija, nu are ce interveni. Daca scrie dupa refill cu umbra gri pe pagina sau cu "umbre" ale paginii anterioare, inseamna ca nu calca bine lamela pe cilindru.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA ! 

Tonerul rezidual
este tonerul ramas pe cilindru/rola dupa depunerea pe hartie la o rotatie completa de tambur si curatat de lamelele de stergere.
Adica:
1. Tonerul e scos din compartiment de rola de incarcare, care il scoate tocmai pentru ca are o incarcatura electromagnetica.
2. De pe rola de incarcare, tonerul ajunge pe cilindru pt ca e atras, cilindrul avand o incarcatura electromagnetica mai mare decat rola de incarcare.
3. De pe cilindru tonerul (aranjat deja in forma litere etc.) este atras pe hartie, pt ca in prealabil ea e electrizata o incarcatura mai mare si decat cea a cilindrului.
4. Apoi e descarcata toata aceasta incarcatura electrica, foaia cu tonerul pe ea trec prin cuptor, rola calda topeste plasticul din toner, fixandu-l in hartie, apoi foaia iese afara din imprimanta.
Tonerul care cade in compartimentul de rezidual este un toner caruia i s-au modificat parametrii electrici, care a fost supus unor potentiale electrice, etc. El nu mai e toner bun pt refolosit.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA !