Service si abonamente

Service calculatoare, laptopuri, imprimante, UPS-uri, centrale telefonice
Service

 CERE O COTATIE DE PRET ! 

Raza de acoperire: Bucuresti si zonele apropiate in limita a 60 de km.
Ne putem deplasa orunde in tara, cu mentiunea ca plecarea echipei de interventie se va efectua din Bucuresti.

Cum lucram?
Asiguram service de calculatoare pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi.
- service calculatoare personale (pc)
- service laptopuri
- reparatii monitoare
- reparatii placi de baza
- inlocuire si reparatii surse
- reparatii imprimante
- inlocuire cartuse imprimante
- devirusare calculatoare personale si laptopuri
- instalare sistem de operare, antivirus, aplicatii Microsoft Office
- reparare retea calculatoare
- reparare UPS
- depanare centrala telefonica
- reparare retea telefonie

Deplasari gratuite si nelimitate.
Ne deplasam gratuit si nelimitat la sediul dumneavoastra in cadrul oricarui abonament de service calculatoare si retele pentru clientii nostrii din Bucuresti si imprejurimi.
Cand este cazul, intervenim instant de la distanta (prin remote admin sau telefon), pentru a scurta timpul de asteptare.
In plus beneficiati de consultanta software si hardware inclusa, raspuns prompt la solicitari, backup de date automat, preturi speciale la achizitia unor anumite echipamente sau licente.

Prompti si rabdatori.
Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice. Specialitatea noastra este serviceul. Intelegem problema dumneavoastra, incercam sa o rezolvam cat mai repede posibil si va traducem in limbaj nontehnic pasii pe care trebuie sa ii facem impreuna ca sa rezolvam situatia.

Mereu aproape de dumneavosatra.
Nu trebuie decat sa ne sunati. Raspunsul nostru va fi prompt.

 CONTACTEAZA-NE ACUM ! 

Preturi

Ne pare rau ca nu va putem da date exacte, pentru ca sunt foarte multi factori care influenteaza pretul unui astfel de abonament de service: numarul de calculatoare, echipamente periferice, servere si numarul de ore alocat lunar interventiilor.
Von incerca sa va dam cateva repere in situatiile care urmeaza
Diagnoza si interventie
Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru ora de depanare este de 22 Euro + TVA. Dupa prima ora, pretul este divizibil la 30 de minute. Costul deplasarii este de 19 Euro + TVA.
Recuperari date
La recuperari date, atat pretul cat si durata operatiunilor variaza in functie de: tipul suportului de memorie cu probleme, natura defectiunii (mecanica, electrica, logica), timpul alocat recuperarii datelor, cantitatea de informatie de recuperat.
Pretul diagnozei este de 25 Euro + TVA, indiferent de tipul suportului de memorie: hard disk, stick usb, card de memorie, hdd RAID sau SCSI. In cazul in care dupa constatarea problemei decideti sa faceti operatiunea de recuperare de date cu noi, pretul diagnozei va fi zero, inclus in costurile operatiunii de recuperare.
Centrale telefonice
In cadrul operatiunii de instalare si configurare centrale telefonice consultanta este gratuita. Oferim astfel de suport pentru a fi siguri ca ati luat decizia potrivita cu privire la centrala telefonica pentru compania dumneavoastra.
In sectiunea amintita putin mai sus, centrale telefonice si administrare, puteti sa va faceti o idee legat de preturile si complexitatea unei astfel de operatiuni.

 CERE O COTATIE DE PRET ACUM !