TELTAX

Prezentare pachet software Office TELTAX v 8.0
Soft de monitorizare trafic pentru centrala telefonica,
Soft de gestiune trafic convorbiri efectuate pe centrala telefonica


 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

Consideraţii generale v8.0

TelTax Sistemul asigură rezolvarea facilă a monitorizarii traficului telefonic al personalului societăţii dumneavoastră. Pachetul software Office TelTax prelucrează informaţiile trimise de către centrala telefonică, acesta neputând să modifice restricţii fizice sau opţiuni de acces existente (respectiv programarea existentă a centralei telefonice).
Echipamentul necesar se compune dintr-un sistem informatic realizat cu un calculator ce lucreaza în timp real (se recomandă minim Pentium IV / 3 Ghz, 1024 Mb RAM), conectat la centrala telefonică printr-un cablu special, o imprimantă format minim A4 (instalata pe portul local sau în reţea) şi setul de programe (Office TelTax) specializate în gestionarea traficului telefonic.
Realizat pe baza unor documentaţii cumulate în aproape 8 ani, software-ul Office TelTax este compatibil cu toate centralele telefonice care sunt dotate cu un port serial RS 232, sau USB.
Programul prelucrează în mod automat convorbirile ce se efectuează prin centrala telefonică, calculând costul conversaţiei, tinând cont de durata acesteia, ora, postul apelat (interurban sau internaţional), permiţând şi practicarea unor preţuri preferenţiale.
Softul poate fi adaptat la cerinţele societaţii dumneavoastră, inserând opţiuni ce nu sunt cuprinse în acest moment în pachetul de bază. Astfel, de exemplu, softul poate prelucra informaţii privind costurile reale ale convorbirilor telefonice sau informatii privind identificarea apelului primit (necesită interfeţe suplimentare pentru centrala telefonică şi se poate implementa numai dacă aceasta dispune de facilităţi de prelucrare a informaţiilor pe care Romtelecom sau furnizorul de servicii de telefonie le trimite).
Pachetul software Office TelTax vă permite să realizaţi rapoarte complexe privind traficul fiecarui abonat, grupurilor de abonati sau a convorbirilor efectuate prin centrala telefonică. De asemenea, cu ajutorul agendei telefonice, puteţi să identificaţi uşor apelurile efectuate către destinatarii cunoscuţi (chiar şi în cazul în care aceştia din urma au fost introduşi ulterior apelurilor efectuate) Programul este capabil să întreţină un număr de peste 1.000.000 de înregistrări. Deci dispuneţi de o arhiva în care puteţi vizualiza sau lista convorbirile telefonice efectuate cu o săptămână, o luna, doua sau orice alta perioada în urmă. Această opţiune vă dă posibilitatea să verificaţi şi să vizualizaţi la nivel global traficul efectuat, sau orice alte concluzii privitoare la convorbirile telefonice.

Pachetul Office TelTax sau Hotel TelTax se compune din două module (programe): unul de monitorizare a centralei telefonice şi un program de prelucrare a informaţiilor culese. Vă prezentăm în continuare modulul de monitorizare si modulul Office.

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

1. SMDR (Station Message Detail Recording) v8.0
Este programul de intercomunicare cu centrala telefonică. El permite culegerea informaţiilor pe care centrala telefonică le transmite şi stocarea acestora într-o bază de date.
programul principal smdr
Acest program se starteaza odata cu calculatorul şi va lucra în background, indicând că funcţionează printr-o icoană reprezentând un telefon, afişată în systray.
smdr afisat in systray
În momentul în care programul primeşte informaţii de la centrala telefonică, acestea vor fi indicate în doua moduri: culoarea icoanei telefonului se va schimba în roşu şi în locul cuvântului Astept din main window se va afişa Primesc informatii.
Butonul configurare ne permite să schimbăm parametrii portului de interconectare, precum şi modul de startare al programului.
smdr meniu configurare

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

2. Office TelTax v8.0
Este programul care permite vizualizarea convorbirilor, structurate pe interioare, grupuri de abonati sau pe toată centrala telefonică.
fereastra principala office teltax

Baza de date creeată de acest program conţine înregistrările corespunzatoare fiecărui post telefonic (interior) instalat de la care s-au efectuat convorbirile telefonice. Aplicaţia este capabilă să întreţină această bază de date prin proceduri specifice.
După instalare, şi înregistrare, programul va trebui configurat conform cerinţelor societăţii dumneavoastră. Aceasta se va face din meniul configurare.
office teltax meniu configurare

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

În meniul "Abonati" se setează interioarele existente în centrala (numărul respectiv numele) care se pot asocia în "Grupuri de abonati"
office teltax meniu inregistrare abonati office teltax meniu inregistrare nume grup

Dacă folosiţi coduri personale pentru cei care filosesc liniile exterioare, există opţiunea "Account Code" şi "Grupuri Account Code".
office teltax meniu inregistrare account code office teltax meniu grup acount code

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

Tot în această secţiune gasiţi configurarea zonelor, prefixelor interurbane şi internaţionale, a preţurilor pentru fiecare operator de telefonie mobila existent precum şi a valutei în care acesta tarifează. Zonele de tarifare şi prefixele corespunzătoare fiecarui operator pot fi configurate independent, şi asociate ulterior cu poziţia în care se găsesc la centrala telefonică.
office teltax meniu zone de taxare office teltax meniu prefixe interurbane
office teltax meniu prefixe internationale office teltax meniu configurare
office teltax meniu curs valutar office teltax meniu valuta frunizori
office teltax meniu preturi convorbiri telefonice

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

Este posibil ca dumneavoastră să folosiţi un anume cod pe care să îl formaţi înaintea unei convorbiri internaţionale (pentru reducerea costurilor de ex.). Aceste coduri trebuiesc ignorate pentru ca raportul ulterior sa includa numerele formate. Acestea le gasiţi în meniul "Digiţi ignoraţi".
În majoritatea cazurilor centrala telefonică nu este echipată cu interfeţe corespunzătoare identificării exacte a costurilor apelului efectuat. De aceea noi vom taxa linia ocupată. Durata peste care convorbirile vor fi taxate este definită în meniul "Durata minimă".
Accesul în program se face în urma tastării unei parole pentru a preveni accesul neautorizat. Aceasta se gaseşte în meniul "Parola".
office teltax meniu digiti ignorati office teltax meniu durata minima a convorbirii
office teltax meniu schimbare parola de acces

Identificarea numerelor apelate se poate face şi adăugând numerele cunoscute în agenda telefonică. Astfel se vor putea identifica mult mai uşor apelurile cunoscute.
office teltax meniu agenda telefonica

Programul listeaza convorbirile sub forma unui tabel în care sunt incluse data, ora la care s-a format numărul, destinaţia, timpul convorbirii precum şi costul acestei convorbiri ţinând cont de numărul format şi ora la care s-a efectuat convorbirea şi rotunjind la unitate întreaga fiecare convorbire.
Puteţi vizualiza convorbirile telefonice pe ecranul calculatorului fără a le lista, vizualizarea făcându-se în acelaşi format ca listarea la imprimantă.
Convorbirile fiecarui abonat pot fi listate şi vizualizate pentru o perioadă specificată, raportul cuprinzând şi suma acestor convorbiri pentru această selecţie. De asemenea convorbirile pot fi şterse din baza de date pentru o perioadă specificată (din considerente de siguranţă nu se poate şterge o singura convorbire ci minim o zi de convorbiri).
office teltax meniu convorbiri telefonice abonat
office teltax meniu listare convorbiri telefonice abonat

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

Puteti grupa interioarele în grupuri de abonaţi, aceasta permitandu-vă să efectuaţi aceleaşi vizualizări şi listări pentru grupurile de abonati, redându-vă o situaţie globală a acestora. Spre exemplu daca exista un departament tehnic sau de marketing la societatea dvs, interioarele aferente acestui departament le grupaţi şi le denumiţi tehnic sau marketing.
office teltax meniu convorbiri telefonice grup abonat

Atunci când cereţi un raport pentru o anumită perioadă pentru acest departament sistemul va afişa toate convorbirile aferente acestor interioare, calculând şi suma totală a acestor convorbiri.
office teltax meniu listare convorbiri telefonice grup abonat

Convorbirile telefonice se pot şterge pentru un interior anume, pentru un grup de abonati sau pe toata centrala, tinând cont de perioada în care dorim ştergerea lor.
Vizualizările, listarile sau ştergerea convorbirilor telefonice se poate face şi funcţie de codul de acces pe linia externă (account code), în aceleaşi condiţii ca la abonaţi.
office teltax meniu convorbiri telefonice abonat

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

În cazul în care doriţi mai multe detalii despre convorbiri aveţi la dispoziţie meniul "Statistică".
office teltax meniu statistica convorbiri telefonice

Aici puteţi vizualiza sau lista convorbirile funcţie de mai multe criterii:
• listarea sau vizualizarea anumitor numere de telefon, filtrate sau nu, pentru un interior anume şi pentru o perioadă dată.
office teltax meniu selectie convorbiri office teltax meniu selectie convorbiri

• listarea sau vizualizarea tuturor apelurilor pe un anumit trunchi pentru o perioadă dată.
office teltax meniu selectie convorbiri

• listarea sau vizualizarea convorbirilor funcţie de destinaţia aleasă
office teltax meniu selectie convorbiri office teltax meniu selectie convorbiri

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE ! 

• vizualizarea duratei celei mai lungi convorbiri din baza de date.
office teltax meniu selectie convorbiri

• vizualizarea valorii celei mai scumpe convorbiri din baza de date.
office teltax meniu selectie convorbiri

• vizualizarea numarului total de apeluri din baza de date.
office teltax meniu selectie convorbiri

Acum este disponibila si versiunea 9.0 in care sunt incluse, pe langa facilitatile enumerate mai sus si grafice pentru apelurile efectuate, suport pentru apelurile primite, statistica pentru apeluri primite, export in excel, txt, etc.
La comanda se poate personaliza softul conform cerintelor dvs.

Pret versiunea 9.0 :
Pretul pachetului fara instalare este de 129 € + TVA.
Pretul pachetului cu instalare, instruire personal, asistenta tehnica gratuita 3 luni, este de 179 € + TVA.

 COMANDA UN PACHET SOFTWARE !