Depanare UPS

Service UPS - depanare, abonamente, mentenanta
Depanare UPS

 CERE O COTATIE DE PRET ! 

Depanare UPS: Diagnoza si interventii
In functie de tipul defectului in cadrul departamentului depanare ups tratam separat fiecare problema, in general:

Depanarile presupun:
- constatarea (diagnoza) - identificarea componentei defecte;
- reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;
- testarea - verificarea UPS-ului.

Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.
UPS-ul care a fost receptionat in service, este analizat de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra.
Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero. In caz contrar, indiferent de tipul componentei sau de natura problemei exista un pret unic de analiza si diagnoza de 24 Euro + TVA.

In cadrul abonamentelor de service de mentenanta si administrare al retelelor pretul diagnozei, cat si cel al manoperei reparatiei este gratuit, inclus in pretul abonamentului.

Preturi depanare.
Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru deplasare este de 19 Euro + TVA. In masura in care putem, depanam echipamentul pe loc. Daca este nevoie il luam pentru a fi reparat in laborator, il testam dupa care vi-l returnam in functiune. Costul depanarii va fi in functie de natura avariei.

Preturile de mai sus se aplica doar pentru Bucuresti.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA !