PROMOTIE

Promotie SERVICE centrala telefonica
Promotii

 CONTACTEAZA-NE ACUM! 

Promotie service CENTRALE TELEFONICE

Daca sunteti beneficiarul unei centrale telefonice analogice Panasonic sau de alt tip (pana in 24 de inetrioare) sau doriti achizitionarea uneia, nimic mai usor:
Nu trebuie decat sa ne contactati si o echipa din cadrul departamentului instalari se va deplasa la sediul dvs si va vom oferi SOLUTIA OPTIMA pentru nevoile dumneavoastra.

Daca aveti probleme cu reteaua telefonica din sediul dvs, specialistii nostri le vor remedia cu un cost minim

Va trebui doar sa semnati un contract de service in valoare de 16 Euro + TVA / luna, daca centrala are pana in 16 interioare (inclusiv) sau 26 Euro + TVA / luna daca centrala depaseste 16 interioare pentru o perioada de minim 1 an.

Binenteles ca veti beneficia de urmatoarele servicii:

Deplasari gratuite si nelimitate.
Ne deplasam gratuit si nelimitat la sediul dumneavoastra in cadrul oricarui abonament de service. Daca aveti probleme cu un interior, cu centrala telefonica sau pur si simplu s-a oprit curentul si nu mai porneste.
Cand este cazul, intervenim instant de la distanta (prin remote admin sau telefon), pentru a scurta timpul de asteptare.
In plus beneficiati de consultanta gratuita inclusa, raspuns prompt la solicitari, preturi speciale la achizitia unor anumite echipamente sau licente VoIP.

Pentru centralele telefonice Panasonic oferim echipament martor in cazul defectarii centralei telefonice. Adica, atata timp cat centrala telefonica este la reparat, o vom inlocui cu o alta pentru ca activitatea dvs sa nu sufere.

Prompti si rabdatori.
Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice. Specialitatea noastra este serviceul. Intelegem problema dumneavoastra, incercam sa o rezolvam cat mai repede posibil si va traducem in limbaj nontehnic pasii pe care trebuie sa ii facem impreuna ca sa rezolvam situatia.

Mereu aproape de dumneavosatra.
Nu trebuie decat sa ne sunati. Raspunsul nostru va fi prompt.


 CERE O COTATIE DE PRET ACUM !