Service centrala telefonica

Service si abonamente centrale telefonice
Service centrala telefonica

 CERE O COTATIE DE PRET ! 

Service centrala telefonica
Instalare si configurare centrale telefonice, consultanta gratuita
Oferta firmei noastre, in cadrul departamentului service cuprinde service centrala telefonica precum si servicii de instalare pentru o gama larga de centrale telefonice. Asiguram suport pentru cele mai populare marci de centrale telefonice: Panasonic, Siemens.
In plus, beneficiati de preturi speciale pentru centrale telefonice prin furnizorii nostri. Oferta noastra este variata, cuprinzand atat centrale telefonice mici, pentru cateva interioare (extensii), centrale medii, pentru cateva zeci de interioare sau mari (sute, sau mii de interioare), centrale cu facilitati VOIP si echipamente pentru teleconferinte si videoconferinte.
Beneficiati de consultanta gratuita din partea noastra, asa sunteti siguri ca ati luat decizia potrivita cu privire la centrala telefonica pentru compania dumneavoastra. In felul acesta beneficiati de cel mai bun pret pentru achizitionarea si instalarea intregului echipament.
Mai mult, dupa instalarea si configurarea centralei telefonice se va realiza un curs de training al angajatilor dumneavoastra, menit sa-i informeze despre functionalitatile de baza ale centralei telefonice.
Bineinteles, lucrarea executata are termen de garantie si beneficiati in perioada urmatoare de consultanta gratuita post-instalare.

Pentru centralele telefonice Panasonic oferim echipament martor in cazul defectarii centralei telefonice. Adica, atata timp cat centrala telefonica, sau o anume componenta a centralei telefonice este la reparat o vom inlocui cu o alta pentru ca activitatea dvs sa nu sufere.

Cand este nevoie de o centrala telefonica
Atunci cand nivelul unei companii trece de la mic spre mediu, comunicarea si stabilirea unor fluxuri de lucru devin foarte importante. Aveti nevoie de o centrala telefonica atunci cand:
- vreti sa aveti mai multe linii telefonice si de fax;
- vreti sa economisiti sume importate la plata facturii telefonice si optati pentru o centrala ce suporta linii de intrare de la mai multi operatori de telefonie: fixa sau mobila;
- cantitatea de convorbiri internationale impune implementarea de facilitati VOIP pentru o scadere drastica a costurilor facturii de servicii telefonie;
- vreti ca angajatii sa aiba fiecare telefon pe birou si sa se vorbeasca gratuit in cadrul companiei;
- vreti sa transferati o convorbire catre alt coleg;
- vrei ca faxul sa intre automat;

Cablari structurate la standard Cat5e Cat6
O centrala telefonica trebuie instalata si configurata conform necesitatilor fiecarui client. Intr-un spatiu de birouri, hala sau depozit este necesara cablarea structurata speciala, pentru implementarea unei retele de telefonie care sa se potriveasca exact cu cerintele si exigentele dumneavoastra.
Executia unei lucrari de cablare structurata la standard Cat5e sau Cat6 este un serviciu pe care firma noastra il furnizeaza complementar serviciului de instalare si configurare de centrale telefonice.
Cu o experienta de 16 ani in realizarea lucrarilor de cablare structurata DATA OVYPRODUCT va poate asigura proiectare, realizarea si intretinerea unei retele de voce si date bazata pe standardele Cat5e si Cat6.

Preturi pentru instalare si configurare centrala telefonica
Costurile implementarii unui sistem de telefonie in interiorul companiei dumneavoastra depinde de foarte multi factori, pornind de la capacitatea centralei(numar linii si numar interioare) la facilitatile de care aveti nevoie(telefonie VOIP) si ajungand la topologia cablarii si tipul aparatelor de telefon dorite.
Astfel costurile echipamentelor necesare si al manoperei unui astfel de sistem incep de la cateva sute de euro pentru o firma mica si pot ajunge si la cateva zeci de mii de euro in firmele mari unde se doresc facilitati VOIP, teleconferinta si videoconferinta.

 CERE O OFERTA PERSONALIZATA !